..
heart
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.

Πληρωμή - Αποστολή


1. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

Τα Προúόντα, οι τιμές, οι όροι αποστολής (τόπος, χρόνος κ.τ.λ) είναι αυτά που παρατίθενται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης της παραγγελίας σας. Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προúόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

1.1 Πληρωμή Mέσω Πιστωτικής Κάρτας:

 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα του GenX δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνονται μέσω της Viva Wallet και προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας. Ο πελάτης ενημερώνεται για τη χρέωση, πληκτρολογεί τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής του κάρτας και η αποστολή και διεκπεραίωση της πληρωμής γίνεται με απόλυτη ασφάλεια επικοινωνίας από την Viva Wallet. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, αλλά χρησιμοποιούνται μόνο κατά τη διάρκεια ελέγχου και χρέωσής της. Κανένας αριθμός πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας δεν αποθηκεύεται στον server του www.genx.gr διασφαλίζοντας έτσι την μέγιστη ασφάλειά σας.

Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε μία φόρμα παραγγελίας και μετά ανακατευθύνεται για την πληρωμή στην ασφαλή σελίδα του Viva Wallet.

 

1.2 Πληρωμή Με Την Παραλαβή Της Παραγγελίας Στο Χώρο Σας (Αντικαταβολή):

 

Πληρώστε τον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλες τις πόλεις της Ελλάδος. Η αντικαταβολή έχει επιπλέον χρέωση 3 €.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
1) Για αντικείμενα που είναι "Κατόπιν Παραγγελίας" δεν μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή αντικαταβολής. Παραγγελίες αντικειμένων "Κατόπιν Παραγγελίας" με πληρωμή αντικαταβολής θα ακυρώνονται και θα ενημερώνεται ο πελάτης αντίστοιχα. 
2) Για περιοχές που θεωρούνται Δυσπρόσιτες από την ACS Couriers θα υπάρχει έξτρα χρέωση 5 Ευρώ για να παραδοθεί στην διεύθυνση που θα έχετε δηλώσει. Ειδάλλως μπορείτε να παραλάβετε από υποκατάστημα ACS. Πριν την αποστολή θα υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον πελάτη για διευκρίνηση. 
 
3) Ογκώδη προúόντα δεν μπορούν να αποσταλούν με Αντικαταβολή.
4) Παραγγελίες άνω των 250 Ευρώ δεν θα γίνονται αποδεκτές με Αντικαταβολή.

 

1.3 Με Kατάθεση Σε Τραπεζικό Λογαριασμό:

 

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας στον ακόλουθο λογαριασμό της Τράπεζας που συνεργαζόμαστε:

  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ : IBAN GR12 0172 0470 0050 4709 0415 055 

 

και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής ηλεκτρονικά στο email info@genx.gr. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

 

Σε περίπτωση κατάθεσης από διαφορετική τράπεζα από αυτή που διαθέτει το GenX, τότε τα έξοδα βαρύνουν εξολοκλήρου τον πελάτη.

1.4 Πληρωμή Μέσω Paypal :

 

Το PayPal είναι μία online υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων. Χρησιμοποιείται παγκοσμίως για ασφαλείς συναλλαγές μέσω του Internet. Η εταιρία λειτουργεί από το 1999, γι’ αυτό εξάλλου οι περισσότερες αγοραπωλησίες στον παγκόσμιο ιστότοπο εξοφλούνται μέσω PayPal. Δημιουργείτε έναν λογαριασμό στο PayPal (www.paypal.com) δίνοντας την χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα και κάνετε την πληρωμή χωρίς να δίνετε κάθε φορά τα στοιχεία των καρτών σας.

Πολιτική Paypal Fees :

Σύμφωνα με την Πολιτκή Επιστροφής των Paypal Fees: "Αν προχωρήσετε σε ακύρωση & επιστροφή χρημάτων μίας αγοράς, όλα τα Paypal fees που έχουν κρατηθεί κατά την συναλαγή θα παρακρατηθούν από το Paypal σε περίπτωση Ακύρωσης".
Παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι σε περίπτωση που ο πελάτης ζητήσει Ακύρωση παραγγελίας, τα Paypal fees που παρακρατήθηκαν από το Paypal δεν θα επιστρέφονται.

 

1.5 Παραλαβή Και Πληρωμή Της Παραγγελίας Σας Από Το Κατάστημα Μας:

 

  • Κάντε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και παραλάβετε τα προúόντα σας την επόμενη μέρα από το κατάστημα μας .Τα προúόντα που έχουν εξοφληθεί μπορούν να παραληφθούν όποτε θέλετε στο ωράριο λειτουργίας του καταστήματος μας. Τα προúόντα που δεν έχουν εξοφληθεί μπορούν να παραληφθούν από το κατάστημα μας εντός 48 ωρών στο ωράριο λειτουργίας του καταστήματος μας. Αντιθέτως η παραγγελία θα ακυρώνεται.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για αντικείμενα που είναι "Κατόπιν Παραγγελίας" και επιλέξετε πληρωμή στο κατάστημα θα πρέπει να εξωφλήσετε την παραγγελία σας εντός 24 ωρών για να ολοκληρωθεί. Αντιθέως η παραγγελία θα ακυρώνεται. Μόλις η παραγγελία σας έχει φτάσει στο κατάστημα θα σας ενημερώνουμε να περάσετε να την παραλάβετε.
 

2. Παράδοση/Έξοδα Αποστολής

 

2.1 Ημερομηνίες Παράδοσης

Τα προúόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας. Τα προúόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην Φόρμα Παραγγελίας με υπηρεσία ταχυμεταφορών (εντός 48 ωρών). Σε περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας σας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών, ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία(5 εργάσιμες μέρες). Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Για παράδειγμα, εάν βρίσκεστε σε πόλη της Ελλάδος και παραγγείλετε έως τις 15:00 την Τρίτη θα παραλάβετε την Τετάρτη το αργότερο Πέμπτη, ενώ σε απομακρυσμένες περιοχές και χωριά θα παραλάβετε τη Δευτέρα - Τρίτη. Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους εορτών, ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

 

2.2 Έξοδα Αποστολής

 

Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται στα 3 €  (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) για κάθε παραγγελία με βάρος έως 2 Kg. Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση 1 €.

 

2.3 Διάφορα

 

Οι χρεώσεις αυτές αφορούν περιοχές που δεν χαρακτηρίζονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών ως δυσπρόσιτη. Για περιοχές που βρίσκονται εκτός δικτύου εξυπηρέτησης (courier), και χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες, τα έξοδα αποστολής θα διαφοροποιούνται. Θα ενημερώνεστε για το γεγονός ότι η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη και επομένως για το κόστος της μεταφοράς μετά από την Επιβεβαίωση Καταχώρησης παραγγελίας εγγράφως και σε χρονικό διάστημα περίπου 24 ωρών. Αυτές οι περιοχές μπορούν να εξυπηρετούνται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία .

 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε μεταφορική εταιρεία της προτίμησης σας με την οποία το GenX δε συνεργάζεται τότε τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν το πελάτη ανάλογα με τον τιμοκατάλογο της μεταφορικής που εσείς επιλέξατε.

 

3. Καθυστέρηση Παραγγελίας

 

Η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

 

  • Το προúόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας: Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, παραγγέλνουμε τα προúόντα μας από μια πολύ μεγάλη γκάμα προμηθευτών είτε εγχώριων είτε διεθνών. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου μια παραγγελία μας μπορεί να «κολλήσει» στο τελωνείο ή στη μεταφορά του, με αποτέλεσμα να μην το έχουμε στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προúόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας.
  • Το προúόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο: Ανάμεσα στα προúόντα που εκθέτουμε στο κατάστημα (και σύντομα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα) υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου ο προμηθευτής τους ξαφνικά και απροειδοποίητα ανακοινώνει ότι τα καταργεί. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

 

Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Με πιστωτική κάρτα
facebook instagram
NEWSLETTER
Επικοινωνία
Genx.gr
ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ 80, ΑΙΓΑΛΕΩ
ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 211-1111649
ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : 11:00 - 19:00
ΣΑΒΒΑΤΟ : 11:00 - 17:00
E-Mail: info@genx.gr
Bank Cards 1
© 2020 - genx.gr -- Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
gr